خانه / نفت و گاز
انجام تعمیرات در ارتفاع و یا نصب تجهیزات در پالایشگاه ها ، پتروشیمی ها و یا نیروگاه ها نیازمند تجهیزات ایمن و مطمئن مانند بالابر هیدرولیکی است. تعمیرات فصلی و سالیانه در شرکت های نفتی باید هموارد در کوتاه ترین زمان ممکن و با در نظر گرفتن محدودیت های واحد HSE انجام شود. از این رو استفاده از انواع بالابر متحرک یا بالابر پشت کامیونی بسیار متداول است. بالابرهای آکاردئونی سیار نیز به دلیل ظرفیت بالا و سکوی کار بزرگ ، برای انجام تعمیرات بسیار مناسب هستند. هرچند باید محدودیت ابعاد و ارتفاع در نظر گرفته شود.
در واحدهای نیروگاه ها و واحد های صنعتی نفت و گاز ، تعداد و تنوع تجهیزاتی که در ارتفاع قرار دارند مانند روشنایی ، دوربین ها، کابل ها، سنسورهای مختلف و… بسیار زیاد است که رسیدگی به آنها بدون استفاده از بالابر ، بسیار زمان بر و تقریبا غیر ممکن است. برای این منظور بالابرهای خودکششی بوم لیفت گزینه بسیار مناسبی هستند. از مدل های هیبریدی می توان هم در داخل سالن ها و هم در فضای باز استفاده کرد. دسترسی عمودی و افقی به همراه قابلیت پل زنی ، سرعت عمل مناسب و ایمنی بسیار بالا از مزایای بوم لیفت های خودکششی به حساب می آید. عملیات رنگ آمیزی مخازن و یا بازرسی تأسیسات ، دسترسی به داکت ها و لوله ها و… به کمک این نوع بالابر با سرعت بالایی انجام خواهد شد زیرا برای استفاده نیازی به جک های تثبیت کننده نخواهد بود. همچنین بالابرهای پشت کامیونی برای کار در محوطه و فضای باز مناسب هستند. بویژه هنگامی که فواصل زیاد بوده و نیاز است بالابر بین واحد های مختلف ، ده ها کیلومتر جابجا شود، استفاده از بالابر کامیونی گزینه بهتری به حساب می آید.
از کاربردهای مهم دیگر بالابر هیدرولیکی ، دسترسی به قفسه ها و یا تجهیزات مرتفع انبار است. بالابری که در محیط بسته انبار استفاده می شود باید برقی باشد تا آلودگی ایجاد نکند. بالابر آکاردئونی با توجه به عرض کم و ظرفیت سبد زیاد، یکی از بهترین دستگاه ها برای انبارهای پالایشگاه و پتروشیمی به حساب می آید. از بالابرهای ثابت نیز برای انبارهای چند طبقه و جابجایی بار یا لیفتراک بین طبقات به وفور استفاده می شود. وجود رمپ هیدرولیکی بر روی سکوی انبار و بارانداز ، ایمنی و سرعت عملیات بارگیری و تخلیه را به کمک لیتفراک و پالت تراک تسریع نموده و به عمر تجهیزات و خودروها می افزاید.
استفاده از بالابر در محیط های ضد انفجار نیز برای شرکت های نفتی حیاتی است. می توان بالابر آکاردئونی یا ستونی را به موتور و تابلو برق ضد انفجار مجهز کرد، هرچند قیمت بالابر ضد انفجار بسیار زیاد است. از این رو درصورتی که ارتفاع دسترسی مورد نیاز زیاد نباشد و یا ظرفیت بالابری بالایی مورد نظر نباشد ، می توان بالابر را به پمپ دستی مجهز نمود تا در محیط های مستعد انفجار نیز قابل استفاده باشد.
در این صنایع، روزانه حجم قابل توجهی تخلیه بار انجام می شود. رمپ تخلیه و بارگیری در واحد های لجستیکی به تسریع و ایمن سازی عملیات بارگیری وتخلیه کمک می کند. داک لولر (رمپ هیدرولیکی) بر روی سکوی بارگیری نصب شده و اختلاف ارتفاع آن را با کامیون های مختلف جبران می نماید. در این صورت لیفتراک و پالت تراک قادر خواهند بود بدون مشکل به داخل کانتینر ها یا روی کفی کامیون ها تردد نمایند.
کلایر ، اولین تولید کننده بالابر و همسطح کننده بارانداز در ایران است که امروزه کامل ترین مجموعه بالابر هیدرولیکی را در اختیار مشتریان قرار می دهد. شروع فعالیت صنعتی کلایر به سال ۱۳۶۰ و شرکت ماشین اجزاء باز می گردد. امروزه کلایر علاوه بر تولید محصولات مختلف ، نماینده برترین برندهای اروپایی در حوزه بالابر کامیونی، بالابر خودکششی ، بالابر عنکبوتی و … نیز می باشد.
کارخانه و دفتر مرکزی:
اصفهان ، اتوبان ذوب آهن، اتوبان سیمان سپاهان، شهرک صنعتی اشترجان ، خیابان سیزدهم، پلاک ۱۷۰