صنعت بالابر همه روزه شاهد پیشرفت های چشمگیری در سطح جهانی است. بالابرهای هیدرولیکی با توجه به پیشرفت در صنعت فولاد ، صنعت جوشکاری ، نوع باتری ها و تجهیزات الکترونیکی جدید دائم پیشرفته تر می شوند. این پیشرفت ها فقط محدود به ساخت نمی شود بلکه مؤسسات استاندارد اروپایی و آمریکایی با بررسی علل حوادث متعدد و گوناگون بالابر ، اقدام به تغییر پارامترهای استاندارد جهت حفظ ایمنی هرچه بیشتر بالابر می کنند. در سال 2017-2018 ، استاندارد های اروپایی EN و آمریکایی ANSI الزامات جدیدی را جهت بالابر هیدرولیکی متحرک ارائه کرده اند.
از جمله تغییرات مهم این استاندارد، ارتفاع هندریل ها ، آلارم صوتی جهت پایین آمدن ، طراحی مناسب برای جلوگیری از گیر کردن دست بین بازو ها در حالت بسته شده و نیز افزایش سرعت تحمل باد تا 12.5 متر بر ثانیه توسط بالابر است. همچنین محاسبه و تعیین نیروی جانبی وارد شده به بالابر نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است که در بالابرهای سیزری کلایر رعایت شده است.
کلایر به عنوان اولین و بزرگترین تولید کننده بالابر قیچی در ایران ، همواره در جهت افزایش ایمنی و همگام شدن با استاندارد های جهانی در کنار حفظ قیمت رقابتی اقدام کرده است. این بار نیز با اعمال تغییرات لازم، استاندارد بالابر های آکاردئونی خود را با معیار های جهانی مطابقت داده و بویژه سرعت باد قابل تحمل در بالابر های قیچی ساخت کلایر تا 12.5 متر بر ثانیه افزایش پیدا کرده است.
طبق آخرین استاندارد ها ، تعداد اپراتور های مجاز در حالت باد و در محیط خارجی ، با تعداد اپراتور های مجاز به استفاده از بالابر در محیط داخلی و در حالتی که باد حداقل است متفاوت خواهد بود. همچنین نیروی جانبی مجاز نیز تغییر خواهد کرد. بالابر آکاردئونی استاندارد باید در محیط داخلی قابلیت تحمل 200 نیوتن نیروی جانبی را به ازای هر اپراتور داشته باشد. به طور مثال بالابر با 2 اپراتور باید 400 نیوتن نیروی جانبی را تحمل کند.
جهت سهولت استفاده کاربران از بالابر و درک بهتر نسبت به استاندارد های جدید، برچسب های کاربردی به این بالابر های صنعتی ساخت کلایر الثاق می شود که استفاده از دستگاه را در شرایط مختلف به سادگی توضیح خواهد داد.