بالابر پشت نیسانی مورچه خوار خوشحال کن !!!

بالابری برای خوشحال کردن مورچه خوار

نقش بالابرها در زیباسازی ، نورپردازی ، آذین بندی شهری

تا حالا شده برای مصاحبه شغلی با فرد مهمی قرار داشته باشید ولی نتوانسته باشید به موقع به قرار برسید . قطعا در نمونه های مشابه برایتان اتفاق افتاده است. اما اول بگذارید در مورد قانون مورفی صحبت کنیم . راستی در مورد قانون مورفی چقدر می دانید؟

اگر کارتون مورچه و مورچه‌خوار را دیده باشید، احتمالاً یکی از صحنه‌های معروف آن را به‌خاطر دارید. در بخشی از آن کارتون، مورچه‌خوار زبان خود را روی خیابان پهن می‌کند تا مورچه را هنگام عبور از آن‌جا بگیرد و گرفتار کند. اما در همان لحظه، اتوبوس جهانگردی از آن نقطه عبور می‌کند و زبان او را زیر می‌گیرد. مورچه‌خوار با عصبانیت فریاد می‌زند: اتوبوس جهانگردی فقط سالی یک بار از اینجا رد می‌شود؛ آخر چرا حالا؟

برای نسلی که آن کارتون را دیده‌اند، اتوبوس جهانگردی اصطلاحی است که برای بدشانسی‌های غیرقابل‌انتظار به کار می‌رود. اتفاق‌های نادری که فرض ما بر این است که به‌ندرت با آن‌ها روبرو خواهیم شد؛ اما ظاهراً در اغلب مواقع، در مسیر ما قرار می‌گیرند.

اسم رسمی‌ترِ ماجرای اتوبوس جهانگردی، قانون مورفی است. قانونی که ادعا می‌کند، اگر این امکان وجود داشته باشد که اوضاع بد شود، حتماً چنین خواهد شد. به زبان ساده‌ و خودمانی اگر فکر می‌کنی یک بدبختی می‌تواند برایت اتفاق بیفتد (هر چند با احتمال بسیار پایین)، مطمئن باش که با احتمال بالا، برایت اتفاق‌              خواهد افتاد.

این موارد را گفتیم تا به یکی از مصادیق قانون مورفی اشاره کنیم . یکی از مکان هایی که روزانه هزاران اتفاق کوچک و بزرگ در آن می افتد شهر است . شهر محل زندگی ماشین ها ، آدم ها و مغازه هاست . یک روز را فرض کنید که قرار است یک جلسه مهم کاری داشته باشید و از قضا آن روز مصادف با یک اتفاق ملی یا مذهبی باشد . در این مواقع هر ارگانی به سهم خود تصمیم به ارائه یک اتفاق در آن روز می باشد. یکی از مهم ترین نهادهایی که وظیفه آذین بندی و چراغانی شهر را برعهده دارد شهرداری است . پیمانکاران مختلفی هم هستند که وظیفه خدمات شهری را برعهده دارند .

قدیم ترها یعنی زمان همان مورچه و مورچه خوار ، آذین بندی به روش سنتی نردبان و بستن خیابان انجام    می گرفت . این روزها با توجه به پیشرفت تکنولوژی قطعا باید روش سنتی کنار رفته باشد که در اکثر مواقع نیز چنین می باشد .

از سوی دیگر شما یک اتفاق مهم قرار است در زندگی کاری تان رقم بخورد . حال اگر بر اساس قانون مورفی نگران یک اتفاق باشید قطعا آن اتفاق خواهد افتاد. آن نگرانی این است که در مسیر رفتن به محل قرارتان ، یک پیمانکار یا ارگان شهرداری اقدام به بستن خیابان و آذین بندی به روش سنتی کرده باشد . این نگرانی وقتی جدی می شود که هنگام بالا آمدن از زیرگذر ، ناگهان ترمز ماشین جلویی و صف طولانی خودرو را ببینید . چه حالی به شما دست می دهد . چند راه دارید : یا اینکه خونسرد باشید و صبر کنید که ممکن است به قیمت خراب شدن مسیر کاری تان شود . دوم اینکه خودرو خود را همان گونه رها کنید و از یک راهی خود را از ترافیک ایجاد شده خلاص کنید که البته این مورد خلاف حقوق شهروندی است . سوم اینکه به دنبال علت باشید و آن را رفع کنید . شما کدام دسته هستید ؟

بگذریم …

در همین حین تلفن شما زنگ می زند و یک پیام امیدکننده برای شما مخابره می گردد. جلسه شما از ساعت 8:30 به 11 منتقل شده است . پس با خیال راحت بدنبال روش اول و سوم خواهید بود.

به نزدیک منبع ترافیک که می رسید یک اتفاق خیلی کوچک باعث ایجاد یک ترافیک بزرگ شده است . کارگری که 200 متر جلوتر ایستاده و نیسانی که 300 متر جلوتر توقف کرده تا چراغانی را برحسب وظیفه انجام دهند.

این داستان روزانه صدها بار در سطح شهر اتفاق میافتد و هنوز برای آن راه حلی پیدا نشده است و چه بسا بسیاری از افراد که بخاطر این اتفاقات کوچک ، فرصت های بزرگی را در زندگی از دست می دهند.

گاهی اوقات با خود می گویید واقعا راه حلی برای تکرار چنین راه بندهایی وجود ندارد . قطعا در قرن بیستم راهکارهای بسیار ساده و مناسب وجود دارد . مشکل دیگر غیر از بحث ترافیک ، ایمنی و امنیت نیروهای انسانی است که در چنین مواقعی در حال آذین بندی و چراغانی شهر هستند . به راستی یک اتفاق کوچک باعث یک رخداد بزرگ می شود و گاهی اوقات چنین روش های آذین بندی سنتی باعث از کارافتادگی تکنسین ها و یا حتی فوت آن ها می شود .

خب آیا تاکنون به این فکر کرده اید بالابری که بتواند در قسمت پارک خیابان قرار بگیرد و افراد را با آن جابجا کند تا به راحتی آذین بندی کنند و برای شهروندان هم مزاحمتی ایجاد نشود وجود دارد یا خیر ؟ ما شما را با این بالابرها امروز آشنا می کنیم . اسم این بالابر را هم می گذاریم بالابر مورچه خوار خوشحال کن !!!!

بالابر پشت کامیونی چیست ؟

به منظور کار در ارتفاع و جابجایی های طولانی استفاده می شود. بسته به وزن بالابر و نیروی گشتاور محاسبه شده هنگام کار در ارتفاع، بالابرهای پشت کامیونی می توانند روی خودروهای متفاوتی از وانت نیسان زامیاد (اصطلاحا بالابر نیسانی) گرفته تا پشت کامیون های سنگین نصب می شوند. این بالابرها از نظر مکانیزم عملکرد به سه نوع بالابر تلسکوپی، بالابر مفصلی و نوع جدید تر مفصلی-تلسکوپی تقسیم شوند.

نقش بالابرهای پشت کامیونی در آذین بندی شهری

برای اینکه از نقش این بالابرها در آذین بندی و چراغانی شهری آگاه شویم، باید مقایسه‌ای با روش‌های سنتی داشته باشیم. فرض کنیم در مکانی هستیم که در سمت خط سبقت خیابان یا جاده است . ساده‌ترین راه این است که از یک نیسان و یک نردبان یا بالابر ساده استفاده کنیم. خطر سقوط ، ترافیک بیش از حد ، نیروی انسانی زیاد و آزادنبودن فعالیت در پروژه‌ و ریسک و خطرهای پروژه و از همه مهم‌تر کندکردن کار از مواردی است که در روش سنتی برای آذین بندی با آن رو‌به‌رو هستیم. حال تصور کنید بالابری داشته باشیم که در از یک سمت خیابان می تواند سمت دیگر را پوشش داشته باشد و بتواند فرد را در زمان کوتاه در پروژه حرکت دهد. کاهش زمان پروژه و امنیت زیاد متخصصان و درنتیجه رضایت شهروندان از مهم‌ترین مواردی است که در اینجا از آن بهره‌مند خواهیم شد. در بسیار از مواقع بالابرها می توانند در کنار خیابان در قسمت پارک بایستند و با فرمان تکنسین ها مانند یک پل عمل کرده و کار ریسه کشی ، آذرین بندی و چراغاتی را حل نمایند .

توصیه می‌کنیم برای اطلاعات بیشتر فنی صفحات تخصصی زیر در‌زمینه‌ بالابر را بررسی کنید.

کاربردهای بالابرهای پشت کامیونی

  • دست یابی به ارتفاع برای تعمیرات خطوط برق و مخابرات هستند
  • نصب انواع تابلوها و دوربین ها در سطح شهر و مراکز صنعتی
  • تعمیر تاسیسات در ارتفاع
  • نصب پنجره ها، کار بر روی نما و حتی تمیز کاری در ارتفاع
  پیشنهاد میکنم بخوانید 

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید